Persiapan Jamuan Hari Raya PPM 2009

Published October 13, 2009 by Qiss FendiYana

Mmmmm….Jamuan Raya PPM 2009 jatuh pada 16hb Oct 2009 bersamaan dgn hari Rabu…Byk program nk buat nih ..Hari nih kena la wat sedikit hiasan…Aku jd AJK hiasan tp x start menghias smp la skg nih..Apa nk jd aku pun x tau lg….Nk create idea baru pun blum tercetus ni..mmmm..tgk la dulu cm ner…

Akhirnya jalan jugak keje aku…enjoy la pic kat bawah ni…tgk la hasil yang x seberapa indah ni…yang pasti aku nmpk bulat dalam pic tu…ni nk kena diet sakan nih…

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: