Jamuan Hari Raya PPM 2009

Published October 14, 2009 by Qiss FendiYana

Semalam dah beria sakan menghias ofis bagi cantik…Hari ni tibalah masanye kita maraikan hari raya plak…Mostly aku tgk ramai yang pakai color purple, merah, kelabu….Yang pakai baju sedondon pun ada gak…bab mkn x yah citer…sume ada…rojak,satay,laksa johor, nasi kerabu,nasi dagang,roti jala, kuih raya…mmm mcm2 la ….time2 mkn mmg best layan gambar…snap sesaper yg makan dgn sopan juga gelojoh…sume ada….termasuklah aku ni….best gle…makanan x habis sampai bole tapau bawa balik….aku siap bungkus rojak pasembor, satay & rendang….pecah perut la jawabnye….hari ni x payah masak…makan jer mknn raya tu….jom kita layan gambar plak…

2 comments on “Jamuan Hari Raya PPM 2009

  • Leave a Reply

    Fill in your details below or click an icon to log in:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

    Facebook photo

    You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

    Connecting to %s

    %d bloggers like this: