Lepas Rindu

Published October 19, 2009 by Qiss FendiYana

19 Oct 2009

Hari nih aku apply cuti 3 hari…campur Sabtu & Ahad dapatla 5 hari….Gle tu…mau kena maki dgn company…Ingat aku bayar gaji buta ke? Ala kan company bagi perntukan cuti 25 hari kenalah digunakan dgn sebaiknya…Hujung tahun dah nak tiba…silap hari bulan cuti burn bodoh mcm tuh saja….Baik aku perabiskan cuti cepat …..kalu x menyesal saja….

Cuti 5 hari nih aku nk lepas rindu sungguh kt baby Qis…dua minggu x jumpe…tgk gambar ape class…Gambar terbaru muka dia dah bulat…Rabu lepas mak bawa g klinik…cucuk polio….mau x demam 2 3 hari….timbang2 baru 3.5 Kg….Umur dah 2 bulan 3 minggu tp berat baru 3.5 Kg….alahai ringannyer anak aku….x per la….jgn smp gemuk bulat nk gerak susah sudah la…

Ok…Baby Qis…Tgu mummy balik tau…mmmmuah…mmmuauahh.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: