Baby Qis Umur 3 Bulan

Published October 27, 2009 by Qiss FendiYana

24 Oct 2009

Mmmmm…Hari nih Baby Qis dah berusia genap 3 bulan…. Wah ! dah besar yerk….Masuk hari nih dah dua hari Baby Qis x cukup tido..x tau kenape dia x mau lelap????? Mummy mula dah naik pening dok pikiaq macam mana nak bagi Baby tido…Alhamdulilah Baby Qis x menaangis…Cuma mata asyik dok memandang ke atas..tgh tgk kawan dia yang lain la tuh…dah puas pujuk still macam tuh jugak..then dia plak nampak macam lapar sangat….Nak bagi munim susu kerap sangat takut nanti dia terlalu kenyang plak…Dah la baby lagi, kalau kenyang bukannya di bole cakap….yang dia tau menangis jer la….

Lepas tu mak mentuaku cadangkan bancuh susu dengan sedikit nestum in case baby lapar la…Jadi secara rasminya Baby Qis makan Nestum berumur 3 bulan….Lepas makan nestum baru la baby nampak macam bole tido skit….Kiranya masalah dah setel la…

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: