Pelekat Kaki Detoxin

Published October 29, 2009 by Qiss FendiYana

29 October 2009

Baru2 aku ada masuk entry kt TM Intra…Jelajah punyer jelajah aku tersesat la kat satu forum yg bertajuk “PELEKAT KAKI NYAHTOKSIN”….Aku baca la sinopsis dan testimoni yang ada..juga penerangan tentang produk nih..

Aku pun try la order produk nih..dalam 20 Keping = Rm30…Bole la tahan murahnyer sbb di pasaran biasa atau farmasi biasanya Rm 5 sekeping…yang nih kira la sendiri….Aku dgn husband pun try la pakai malam tadi…..nak tgk hasilnye?

Tu hasil setelah aku lekatkan 4 jam…gle hitam tuh…siap melekit2 lagi…itu menunjukkan dalam badan aku mmg banyak toksin..Al maklumlah dah berpuluh tahun hidup tp sekali pun x pernah terpikir nk menyahtoksin nih…physician suh minum air 8 gelas sehari pun x terlarat nk minum…paling byk pun 5 gelas..tuh dah x larat nk ulang alik pergi toilet da….

Menurut artikel yang aku baca tuh, guna setiap hari selama sebulan then we can see the color changes from dark black turn to light brown and become lighter and lighter…itu menunjukkan paras toksin dalam badan dah berkurang…maka kesihatan hati juga pundi kencing adalah di dalam skala yang bagus…

Rumusannya if badan selalu fening2 dan cepat letih lesu senantiasa samada disabbakan tugasan yang melambak atau do nothing…maka cepat2 la cari pelekat kaki nih…nk mintak tlg sy belikan pun bole…. Kt TM nih ada agent, tuh yg senang dpt stock…

Ha..Ni la promosi yang tgh diadakan sekarang…Kalau berminat la…yang pasti aku dah mencuba..Mmg segala sakit kaki pakai high hill tuh mmg dah x der lagi…sakit pinggang & belakang sebab dok keje kt ofis pun dah hilang….maklum la keje kt ofis dok menatap komputer x gerak2 drp jam 8.30 a.m smp 5.30 p.m…tinggal kerusi sat pun sbb nk kena g mkn, meeting or solat..tuh ajer..betul x?

PROMOSI:
Beli 20-49 keping (free 2 keping)
Beli 50-79 keping (free 4 keping + free POS E-PARCEL)
Beli 80-99 keping (free 6 keping + free POS E-PARCEL)
Beli 100 keping ke atas (harga RM1.30 sekeping+free pos E-PARCEL)

 

4 comments on “Pelekat Kaki Detoxin

    • PELEKAT KAKI NYAHTOKSIN RM1.50 SEKEPING Murah jekan…TRIAL 10PCS=RM15

      PROMOSI: Beli 20-49 keping (free 2 keping) Beli 50-79 keping (free 4 keping + free POS E-PARCEL) Beli 80-99 keping (free 6 keping + free POS E-PARCEL) Beli 100 keping ke atas (harga RM1.30 sekeping+free pos E-PARCEL)

      Harga pos Pos ekspres: RM3.50-RM4.50 E-Parcel – untuk item lebih 20pcs RM2.50 – RM5 (sampai 2-5 hari) *** PENGEPOSAN AKAN DIBUAT SEMASA HARI BEKERJA🙂

      SENARAI AGEN: PN SABARIAH 013 5302269 – PENANG/TAIPING/IPOH HAFIZAN 0134693907 – TM ANNEXE/MENARA TM/LEMBAH KLANG KAK TI 0145370316 email: ebeli2u@yahoo.com – MACHANG FAZILA 0192630810 – TM ANNEXE/ MENARA TM MARZUKI 096202888/0139235656 – KUALA TERENGGANU

      *** AGEN KAWASAN LAIN DIPERLUKAN~SMS 0134409250

  • Leave a Reply

    Fill in your details below or click an icon to log in:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

    Facebook photo

    You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

    Connecting to %s

    %d bloggers like this: