Ziela in KL

Published November 11, 2009 by Qiss FendiYana

10 November 2009

Hari nih pepagi buta aku dapat kol drp Fahmi….Meeting dijadualakn kul 9 pg…punyer la gabra mamat nih kul 7.30 pg dah ada kt Brickfield….kes takut sesat dan jam kat area Sg. Besi….Maklumla mamat nih dok Putrajaya…So aku dengan mamai baru bangun tido cecepat la bersiap nka g  meeting pasal CADU – Centralized Admin Data Update…. Ni sume pasal LNMS la….system yang aku x berapa nk paham….

Ble tgk syok dok mendengar attendees meluahkan macam2 perasaan tuh, aku dapat kol drp Pn.Ziela….Dia nk tumpang kt umah sementara sbb minggu nih dia training Smart Orange seminggu kt KL….Best tu….Dpt training kt hotel…Makan sure pecah perut la…Aku kalu bole nk gak join training nih walaupun nmpk cam bosan at lease dapat la hilangkan diri wat sementara waktu drp dok mengadap ofis yg dah messy giler tuh….tp apa kan daya, jangan harap dpt attend training if x der invitation drp HR….terpakasa la aku dok kt ofis siapkan presentation slides utk management meeting this coming Nov,19…

Management meeting nnt aku kena la wat preparation skit dr segi mental dan fizikal…aku cam biasa la jadi minutes writer…terpaksa la menahan kebosanan yang tahap dewa tuh then nk melawan mengantuk lagi…dah la meeting management nih x der kaitan dg n aku..Sah2 la memerlukan pemerhatian yg lebih nk kena paham aper GM2 nih bercakap….Teringin plak nk g course Secretary  or any related course la at least x der la aku dok merungut setiap kali meeting held….huh…bole kurang tahap pro aku…

Pasal Ziela plak, dia bertolak dr JB dalm kul 1 ptg smp KL dlm kul 6 ptg…time sesak tuh…aku plak lupe nk g pasar mlm Isnin..at least ada la lauk skit utk masak memasak….aku pegi la Amcorp Mall cari lauk serba sedikit….mmg kt umah tuh kosong x der aper pun sbb fendi nk shake jer…x nk mkn nasi…tp dah ada tetamu datang kena la masak. Kang x makan plak  ziela tu…

Dah Ziela tido sekatil dgn aku aper lagi, borak punyer borak dah lewat pagi baru nk tido..mesti la liat gle nk bangun pagi…nk kena kuar awal plak nk berebut LRT…Kesian Ziela…Nk wat cm ner…Grand Season Hotel tuh dok tgh bandar…nk hantar jam plak…

Fendi plan Jumaat ni mkn kt luar..Belanja Ziela makan then g tgk wayang…2012…Citer best tuh!!! Agaknyer la…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: