Klinik Panel TM

Published November 12, 2009 by Qiss FendiYana

12 November 2009

Ha…nih salah satu perkara penting yg  org TM kena sentisa hafal dan ingat dalam kepala…Kalau x duit akan melayang sbb yuran perubatan skg mmg costly….Pastu ble dah bayar dgn duit sendiri sah2 la ble dah claim akan amik masa yg lama utk dpt balik duit tu…Kena time kopak mau menyesal seumur hidup…

Walaupun company bagi list yg klinik panel yg panjang, take note klinik yg hmapir dan biasa kita kunjungi sudah la …Bukan aper, if kita selalu bertukar2 doktor nnt  Dr sendiri pun malas nk track penyakit kita sbb kita bukan regular patient  and rekod kesihatan pun ciput…Aku prefer D r yg sama merawat aku…Senang…Sume masalah kesihatan citer jer kt dia…

Ni untuk org TM di area KL, Selangor, Kedah dan Kelantan jer bole tgk…hehehe…Sbbnyer aku dok kt sume tpt tuh…ahaks..Jangan mare ek..

5 comments on “Klinik Panel TM

  • terima kasih bro….betul gak tu..baik kite gi klinik yg biasa je kite pergi..senang…macam contah saya masa gi Cameron tahun lepas..kebetulan anak selesema, gi la klinik panel kat area Brinchang,staff yg kat situ susah nak beri unat yg sesuai sbb x tahu tahap kesihatan anak mcm mn.Sudahnya klinik tu beri ubat yg low ..kire ok je la….

  • Leave a Reply

    Fill in your details below or click an icon to log in:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

    Facebook photo

    You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

    Connecting to %s

    %d bloggers like this: