Lepak @ Sunway Pyramid

Published November 15, 2009 by Qiss FendiYana

14 November 2009

Hari nih seperti yang dijanjikan, we all Geng MTTP Batch 3 2007 nk lepak kt Sunway…makan2 @ Hartz Chicken then tgk movie 2012 continued with bowling…

We all janji jumpe kt Sunway dlm kul 12.30 sbb terus nk mkn lunch….Aku, Fendi n Ziela pun gerak drp rumah dalam jam 12 la…Smp kt Sunway biasala berejam cari parking…Kat sana mmg crowded Tuhan jerk yg tau…Sebelum tu pepagi buta Sara dan sms Ziela bgtaux dpt join sbb husband dia kena oncall….Whatever!!!! Dah samapai kt depan Hartz Chicken we all terus belasah g mkn…Epoi dtg 10 min lepas tuh…So berempat jer la…Ariel join kendian sbb dia g kenduri org kawin dulu…Dia may b join tgk wayang jerk kot….

Tgh mkn2 tuh dok la sembang pasal perkembangan masing…Sesaper yg x kawin lagi tuh try la kendeng2 kt sesaper yg tgh free lg…Sesaper yg dah kawin citer la pasal life br…Bestnyer…Dah lama x berchit chat mcm tuh….Sebelum nih ada la wat paln nk g Pulau Prehentian tp x jadi..Terhenti di tgh jln…Ada prob skit..May b lepas nih aku nk plan g jln la…Dak2 nih dah tanya ble lg nk wat tour…Tgk la ble kewangan ok then kena dgn time…bole la jumper partner masing2….Kena la kenal juga…..

Lepas mkn we all heading to TGV la…Gle fully booked beb…Sume nk tgk 2012…Paling awal pun 9.00 mlm….Terpaksala tunda dulu…We all pun terus g tgk Bowling…Sini lg gle fully booked…Ada Company Tournament la plak…Penuh!! X der lane kosong langsung….Terpaksa la menyerah kalah…So we all dismiss la…dah sume aktiviti x bole nk jln…Nih kalu ariel tau mau dia hangin satu badan nih…Dia bukan bole if plan x jadi…Jgn mare aku ek….Aku pun g la survey stroller baby anakku..Tgh sale…Beli la satu utk anak kesayangan….Beli buai jugak…Qis skg dah x bole tido if x der buai….Aku beli BP Monitor…Ye la sejak aku kena hypertension hari tuh…aku kena selalu monitor BP aku nih…takut jd pape la…Setakat nih alhamdulillah…Normal ..128/82…Tp kena selalu monitor utk keselamatan diri jugak…Jgn ingat kita muda kita sentiasa sihat…Jgn ingat kita kurus kita takkan kena high colestrol…

Lepas tuh we all heading to Masjid India…Sesampai jer kt sana hujan la plak…mmg skg musim hujan pun…Ziela nk shopping tudung kt sana….Aku teman la dia…biasa la ble smp kt Masjid India, macam2 berkenan…Aku pun tumpang sekaki la…Bukan selalu aku smp kt Masjid India nih….Fendi x suka dtg sini…Crowded sgt….Zile pun borong hand bag…Aku pun beli satu…Sajer gian sbb dah lama x beli hand bag….Sbb aku jarang pakai hand bag…..Selalu pakai bag kecik jer isi dgn tipon terus…Senang nk bawa….hehehehee

We all blk pun dah Maghrib…Mmg penat tuh x payah ckp la….Tp yg penting hepi…Best la kawan dgn ko Ziela….Mmmmuuuaaah…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: