Ponteng Keje..hehehe

Published November 21, 2009 by Qiss FendiYana

20 November 2009

Huh..hari nih hari yg best…Boss aku ajak aku melilau sekali…selalunyer kitaorg cover each other..if dia kuar aku cover and vice versa….

Pepagi wat la keje skit..amend presentation semlm yg kena kaw kaw dgn GM tuh…Ala layan jer…hehehe….lepas tuh kitaorg  g buka pintu masjid Amcorp Mall jam 12.30…Bentang sejadah skit…Lepas tuh jejaln la kt Amcorp Mall tuh…Kak Ina nk g renew lesen dia…aku plak nk g perabis duit beli novel dan round2 cari baju raya Qistina…Sian dia..dah la mummy dia x jenguk dia dah 2 minggu dah…

Tgh pusing2 jumper la novel best…”Baju Pengantin Mak Dara”…pas tuh cr novel yg aku x jadi beli b4 sbb x bawa kad POPULAR…”Lembing Awang Pulang Ke Dayang”….Filem belum nengok lg, layan novel dulu la…Setakat nih byk jugak la aku beli buku yg diadaptasi jadi filem… 

Kak Ina belanja makan plak..Ni yg best kuar dgn boss..Selalu jer dibelanja..Tgk la after aku settle sume hal aku, t my turn plak belanja boss…Kak Ina ni ok la drp yg before…Yg before ni kedekut skit…Haram nk belanja…Beli karipap pun x bole bayar…hua hua hua…Kutuk org plak…

Masuk ofis jer aku dpt coklat kek yg aku order…mmmm..Yummy…kek ni mmg sedap..yg aku buat selalunyer fail kt bahagian topping…hehehe….x per..just keep trying…tp if kek biskut maris…mmg terror…tp yg best tuh ada insan mana yg baik hati bagi aku coklat bar…rasa macam dapat teka jer…hehehe

Ada satu lag irahsia yg aku akan kongsi bersama after raya haji..Skg x bole cerita tkt kantoi plak time nk wat keje nih…hahahhaa…(Gelak jahat)…Aku mmg jahat pun…Entah! aku pernah cuba jadi  baik tp ending nyer aku jugak yg sakit…kalu aku jadi jahat aku akan hepi jer…wat per nk kisah perasaan org lain yg x pernah nk kisah perasaan kita…sesaper yg jiwanyer seperti aku pasti faham maknanya!!!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: