Hari Yg Blur

Published December 6, 2009 by Qiss FendiYana

6 December 2009

Hari Ahad yg bosan gle… Nk pegi jejln x der mood la plak..If kuar byk plak kena kuar belanja..Tgh save duit nih nk wat bayar lawyer….Hari nih plak Jom Heboh kt Bkt Jalil…Nk gak pergi memeriahkan majlis tp x jadi sbb hubby mls nk kuar..ngantuk katanya..Semalam tgk bola kt Astro..x tau la ape yg best sgt sampai sanggup menahan biji mata tuh…

Bb plak wat hal hari nih…Aku dah penat dah sbb x cukup tido..Maklum la sejak bb ada kt KL ni, tido aku dah x menetu…Kena bgn malam x ikut masa dah..depend pada ble bb lapar la..kekadang kena bgn tukar lampin plak setiap 2 jam..mau lebam biji mata…nk mintak tolong daddy dia mau syok tgk bola lagi…kalu x der game baru nk tolong wat susu…nasib la labu…Hari nih bb wat hal sbb dia nk melabur tp x kuar…sembelit kot…diapun x byk kentut seperti biasa..aku agak dia kembung perut kot..So aku massage la skit perut bb nk bg perut bb selesa skit..then letak sabun kt buntut bb utk cepatkan dia melabur…Nk bagi makan gripe water bb belum umur setahun lagi…Last2 kuar jugak… terus bb ok jer…Perut dah lega la tuh

Bukak friendster x der plak yg best…ramai dah x main….sume dah join facebook….Aku lum join lagi….rasa malas nk layan…sbb x lama lagi ada plak yg lain…kena daftar lagi…tuh yg malas gle…hehehhe…

2 comments on “Hari Yg Blur

  • Leave a Reply

    Fill in your details below or click an icon to log in:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

    Facebook photo

    You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

    Connecting to %s

    %d bloggers like this: