Dedeq’s Wedding Day

Published December 20, 2009 by Qiss FendiYana

20 December 2009

Hari nih Dedeq bersanding..Majlis nikah time raya pose hari tuh..Nikah gantung….Majlis bersanding hari nih kt Kompleks Sukan Bangsar..Gempaq jugak la majlisnyer…Tema color kelabu…Cantik…Dedeq pun anggun dgn persalinan busana muslimahnyer..yg lelaki plak pakai baju Melayu Johor…

Asalnyer aku x dpt kad jemputan..dah aku send alamat umah lambat sgt..tp aku tau la majlisnyer kt ner…Then Diyana buzz aku nk g x kenduri tuh…aper lagi…dah mmg aku nk pegi kenduri Dedeq…So aku pegi dgn diyana…Kat sana terjumper la Azni & husband…Kak Jue & Husband & Anak2…Jugak Dayah SEL & adiknyer…x lupe jugak Fiza SET dak Forecast x roomate Dedeq kt K9 dulu…Farha, Fiza kem salam kt ko..if ko baca blog aku la…hehehe Fiza dtg dgn hubby and her son..namanyer Mohd Naufal…Sebijik macam muka bapaknyer..

Sempat la bergambar2 dgn Dedeq…yg pastinyer aku x bawa kamera…sbb byk sgt barang nk bawa so aku tinggal ajer kamera tuh..lagipun diyana bawa kamera….nnt la aku rembat gambar drp dia…

chow dulu…nk cari kain yg org pesan nih…nk upload utk customer…hehehehe….

One comment on “Dedeq’s Wedding Day

  • Leave a Reply

    Fill in your details below or click an icon to log in:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

    Facebook photo

    You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

    Connecting to %s

    %d bloggers like this: