Buzzy Day

Published December 22, 2009 by Qiss FendiYana

22 December 2009

Wah hari yg teramat busy dan meresahkan hati aku..Actually hari nih aku ada byk plan dan appoinment kena attend..Dgn meeting dr pagi sampai ke ptg…Dgn nk siapkan presentation and so on…

Sepatutnyer pepagi jam 9 aku ada appointment dgn Dr.Idris medical check up rahim aku..Sbbnyer dah 2 bulan aku in ‘period’ state..x tau kenapa? After habis pantang hari tuh Dr suggset aku amik injection every 3 month for family planning..a month later, i got bleeding with red spot then continued with non stop bleeding until now…tp aku terpaksa postpone dulu..x tau la bile..may be 2nd week of Jan 2010 kot…tgk la cam ner..

So pepagi lagi aku berkejar ke ofis…Sampai2 jer kt lift parking terserempak plak dgn GM aku..Mr.Tan…dia pun seems nk cepat ajer…Sampai jer kt tpt duduk aku terus continue siapkan presentation pasl Celcom fiberization kt Penang tuh dan kena siapkan cash flow utk project nih…mau mati cirit aku….sampai ke tghr aku dok mengadap Madam Sally and Madam Arzalina…

Dalam kul 1 tghr aku kol Ella tny pasal bb..Hari nih Ella dgn Baya yg jaga bb…anak sedara diaorg la tuh….terkejut aku ble Ella kt bb muntah kahak…mmg la lately aku ada bg bb minum ubat selesema dgn ubat cair kahak…hari nih br kahak nk kuar..bb pun dah mula panas badan sbb byk sgt muntah…minum susu jer muntah..so bb mcm dah scary nk minum susu…nih yg buat aku risau nih..nk balik umah jenguk bb pun x bole..aku kena siapkan presentation and all that stuff tuh b4 3 pm…sbb meeting tuh 3 pm…tp of course la kena siapkan awal lg sbb Mr.Tan nk go thru slides dulu b4 present…kang x pasal mau malu 1 department sbb info dan data salah…

Jam 3 ptg aku dgn messy nyer masuk meeting…buat aper yg patut dlm bilik meeting…habis jer meeting kul 5 terus aku blah..malas lg nk ngadap muka boss…kang x pasal kena stay back plak..smp umah jer hubby nmpk adik2 aku dah nk blah dah..x tahan kot jaga bb yg dok nangis memanjang..ye la lately if bb sakit or x sedap bdn jer mesti melalak x ingat punyer..kekadang tuh naik seram aku dibuatnyer…hehehe

dah dpt pegang bb jer br hati tenang..bb ok jer cuma dia dok berperang dgn kahak dia lagi…

ingat esok nk bawa stok kain baru g ofis…hhehehe

2 comments on “Buzzy Day

  • Leave a Reply

    Fill in your details below or click an icon to log in:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

    Facebook photo

    You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

    Connecting to %s

    %d bloggers like this: