Bb Qis demam campak plak!

Published January 21, 2010 by Qiss FendiYana

21 January 2010

Dr semlm lagi bb dok demam…smlm aku dah EL sbb bb demam…Nursery x nk jaga budak demam….petang semlm dah kebah dah…tp mlm tadi bb panas badan semula…mcm makin teruk ajer…tp aku kena keje jugak hari nih..tgk la if nursery call kena la g pick up bb…

Smlm pun dah bg air kelapa skit..ikut petua org2 lama kena bagi air kelapa ori if bb kena demam campak…jgn bg ubat demam nnt lagi teruk…lepas bg air kelapa tuh bb nmpk cam dah ok tp mlm tuh demam semula..sejuk agaknyer….aku pun g pasang kipas no.5 sbb kepanasan…hua hua hua..salah mummynyer jugak…

Dalam dok demam2 tuh sempat lagi bb belajar meniarap..akhirnyer semlm bb berjaya meniarap tanpa bantuan..sampai tido tgh mlm pun still lagi nk dlm position meniarap…sedar jer skit terus pusing badan nk meniarap…sampai aku yg tido sebelah pun terpaksa anjak skit bg ruang kt bb utk meniarap..mcm best ajer…tok bah dia yg paling seronok…ye la..dah nk masuk usia 6 bulan baru bole meniarap..nmpk sgt lambat…

Moga2 hari nih bb ok jer..risau gak…pg nih ajer nk mengamuk tak tentu pasal..bb dok marahkan hidungnyer yg tersumbat tuh..ala if aku sendiri kena mesti aku naik hangin…hua hua hua

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: