Bb Qis dah semakin Sihat

Published January 22, 2010 by Qiss FendiYana

22 January 2010

Pagi nih bb Qis macam dah semakin sihat sihat..Panas badan pun tiada..Minumlah Wong Long Kak!!…hua hua hua…Akhirnyer aku bole dtg keje dgn tenang..Smlm punyer cirit aku kena ceramah dgn Bos aku and kak Linda..Depa nih cukup pantang anak sakit maknyer datang keje…Terus dihalaunyer aku balik amik bb g klinik then terus cuti la…Jaga anak tuh…Jgn datang keje selagi anak belum sihat…

Kekadang best jugak ada org yg take care cemggitu…Sikit pun x terasa hati dgn apa yg depa wat kat aku…Sume utk kebaikan bersama…Yg bestnyer ble bb demam, bb mesti nk dok bertempek jer dgn aku…x mau berenggang langsung…tuh yg best tuh..dd x sempat nk pegang pun…hua hua hua…padan muka!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: