Bb Qis terjun drp Buaian

Published February 8, 2010 by Qiss FendiYana

8 February 2010

Hehehe…Kali nih kisah bb Qis terjun drp buaian kegemarannye…mmg sadis la tgk bb time tuh…sejak dah pandai main lompat2 nih, bb selalu jer guling2 dlm buaian..If lmbt g tgk ble bb dah sedar drp tido jawapannyer mesti dah terdongak kepala nk jatuh drp kain buaian tuh..

selalunyer smp takat kepala terdongak aje..tp smlm amik ko, terjatuh terus siap kain buaian bersepai ntah ke mana..kepala bb plak hentam besi buaian tuh..mau x melalak budak tuh..aku gelak aje la…dd dia plak cemas semacam..nk wat cam ner dah bb Qis tuh pengarang jantung dia dah sekarang ni…..bengkak la kepala tuh if dah hentm besi..lain la kepala tuh kepala batu…ahaks

ingatkan dah serik dah kena besi tuh….tp ptg smlm dicubanyer stunt tu lagi….kali nih lagi  henat..terus terbalik bersama buaian tuh..nasib besi keluasan buaian tuh menyelamatkan keadaan..if buaian tuh kecik ajer mau dah dapat cop mohor kerajaan…huhuhu…

Pendek kata if parents berminat nk guna buaian pastikan anda sentiasa berdekatan dgn ank anda..jgn plak tnggal bb sendirian dlm buaian atau di mana sahaja…aku pun selaluaje tinggal bb Qis atas katil..nasib x jatuh katil aje….dia dah pandai mengesot dah…hati2

if beli buaian tuh pastikan buaian anda berkaki empatdan ditindih dgn beban utk mengelakkan buaian tumbang ble bb berguling dlm buaian nnt…Jgn lupa letakkan bantal di bawah buaian in case bb terjun x der la terjun kering aje..at least ada lapik yg bole elakkan bb tersemban terus ke lantai yg berkilat tu…

If letakkan bb atas katil pastikan pasang benteng bantal, x pun letakkan bb rapat ke dinding bg melambatkan bb sampai ke tepi katil dgn cepat..at least kita ada buffer time utk wat keje or pegi toilet…dan sempat la lepaskan hajat tu…hehehe

2 comments on “Bb Qis terjun drp Buaian

  • Leave a Reply

    Fill in your details below or click an icon to log in:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

    Facebook photo

    You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

    Connecting to %s

    %d bloggers like this: