Happy Weekend

Published March 22, 2010 by Qiss FendiYana

22 March 2010

Last weekend mmg best gle…

Adik2 aku mula berkumpul kt umah ptg Jumaat..Aku g pick up depa kt umah Ella….Sbb dah janji nk g amik depa so terpaksa la merentas dr Kerinci ke Serdang…masak la jugak g amik time org bali keje..jam sposen…

Dah sampai kt umah mula la pk nk makan aper..Tp sbb hubby dah janji nk belanja KFC so terpaksa la tapau..hehehe..Actually aku yg paksa nk mkn KFC..x tau la nape, lately suka sgt makan fast food….Dah tapau Family Feast so kitaorg kenduri la KFC tuh…kt umah jer… senang skit nk melantak bebyk… bb plak tido time tuh so bole la mkn dgn bersenang lenangnyer…Tp bb nih telinga lintah + hidung tikus…Kitaorg bukak jer kotak KFC terus dia melalak nk bgn join skali..Terpaksa la sumbat kentang putar tuh….karang x selesa plak nk makan sbb terpaksa melayan si kecik nih…

Dah selamat kenduri KFC..Ingatkan dah kenyang tp pabila larut malam terus hubby bising lapar..nasib baik ada lebihan ayam black pepper tghr punyer..huhuhu..belasah ajer la…

Besoknyer (Sabtu) we all g jejalan tgk Alice in Wonderland Exhibition kt Mid Valley…Sesambil makan Pizza yg baru punyer..Hubby kata x der la sedap sgt..Tu dia punyer taste… Tp aku rasa macam ok jer..Sedap la jugak..sbb crust…Fast Food lagi….

Malam sabtu plak we all sibuk baut cake..Nk bawak bekal balik college la tuh..So aku pun buat la Kek Biskut Marie aka Kek Batik n Coklat Cake…Yg bestnyer aku nyer Pemutar cake rosak so terpaksa la guna kepakaran sendiri…Blend sume bahan2 cake guna Blender..Hua hua hua..Ingat dah x naik dah kek aku…Alhamdulillah akhirnyer cake aku masak dgn eloknyer…Belasah jer la Labu…

Hari Ahad dah x best dah sbb dah nak hantar bebudak tuh blk college…bb Qis pun dah x der kawan dah..If ramai org bb hepi la skit…ni dh tinggal mummy n daddy jer…aku pun rasa x best jugak sbb aku dah kena take care bb sesorg..huhuhu..daddy tau wat taik mata  jer  if x der pape citer best kt ESPN tuh…Bosan …

2 comments on “Happy Weekend

  • Leave a Reply

    Fill in your details below or click an icon to log in:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

    Facebook photo

    You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

    Connecting to %s

    %d bloggers like this: