Programme Supervision of RT Civil Works

Published March 26, 2010 by Qiss FendiYana

26 March 2010

Best gle!! Nak kena pegi training yg aku nk sangat attend. Akhirnya dapat jugak join….hehehe

Training nih bermula 29-31 Mac…Isnin ni la…Kat Taiping tuh…So kenalah aku mengangkut hubby n bb ke sana…hubby rela nak jaga time aku g training…Dia plak tengah cuti time tuh mmg sedap jer la aku berjalan…Kat Taiping plak byk tempat makan yang best2….Tentunya nk kena g merasa….Bole la baut program JJCM tuh…

Aku plan nak stay kt Hotel Seri Malaysia sbb aku bawa family…If dtg bujang cam tuh bole dok kat asrama TTC Northern jer….SAjer jer nak perabis duit company…Bole gitu?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: