Bb Qis main air kolam

Published April 3, 2010 by Qiss FendiYana

1 April 2010

Lepas kursus kami pun bersuka ria la kt kolam Hotel Seri Malaysia…Kecik la jugak kolamnya..tp bole la setakat nk rendam kaki…lagipun aku bukannya pandai berenang…

Kami pun plan nk g belasah mee udang Taiping yg mmg famous tuh….bole la tahan sedapnya..Sori Ima, sy jumpe kedai Mee Udang kat Matang jer…cr kat bandar taiping sampai pening…Last2 blk kg hubby jer kt Matang..tu pun nasib terjumpa..Bole la tahan sedapnya…

We all plan nk blk Kedah dah alang2 dah smp lebih separuh jln dah…Terpaksa la mintak cuti dgn boss…Walaupun bos x rela aku sambung cuti…ahaks…Lagipun aku dah janji dgn hubby sebagai balasan dia jaga bb sepanjang aku berkursus. Bukan senang nk jaga si kecik tuh sorang2…tu pun siap bengang2 dgn anak sendiri..hahahha

Ni sikit gambar buyat2 tuh….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: