Musim Demam

Published April 10, 2010 by Qiss FendiYana

10 April 2010

Jumaat lepas bb Qis demam selsema…mmg naya dibutnya…semalaman bb x bole tido…effectnyer smp aku pun x bole tdo sbb dok melayan hidung sumabt bb…mmg penat gle…dah la dd keje shift ptg terpaksalah aku jaga bb sesorg..mmg sadis gle. aku paling x suka if bb demam…memang meragam seribu macam…penat!!!

Lepas makan ubat segala bagai maka sihat la si kecik tuh..tp ditinggal plak demam selsema kt mummy dia….aku plak yg demam…dah demam sah2 la x larat nk jaga bb..alangkah bestnya if ada maid bole la mintak dia tgk2 kan bb sementara aku nk baik…berangan jer la…x mampu lg nk sara maid….

Bb plak satu perangai dia x suka org lain…nk menempet jer dgn mummy…lagi parah dibuatnya….dgn x larat kena gak jaga anak kesayangan….Dgn dd pun x mau…dia akan mau dgn org lain if dia x nmpk muka aku…penat sikit sbb x der back up…huhuhu

Esok hari Ahad plan nk g kenduri anak Madam sally kt Bkt Antarabangsa….tp tgk keadaan dulu..if aku dah sihat drp demam insyaallah sampai la….Ofis mate janji nk jumpe kt kenduri jam 1…tgk la cam ner?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: