Lepak @ Amcorp Mall

Published May 13, 2010 by Qiss FendiYana

13 May 2010

Urmmm…Hari PPM Mgmt Meeting…Sah2 la sume big big boss tgh memerah kepala otak dlm meeting room tuh….Aku sbg anak2 tikus nih mula la nk bersepai merata2 kt mall….Then we all decide nk g beli kasut XES kt Amcorp Mall….Buy 1 Free 1….hehehehe

Aku,Ima,Imah,Ct & Ayu pun bersedia merayap dan perabih duit kt sana seperti yg dirancang….Sampai jer kat sana aku ternampak promotion Secret Recipi utk lunch RM10 utk noodle Tom Yam, Spagetti, grilled chicken mushroom & balck pepper….Tambah RM 2 utk soft drink or ice lemon tea……Maka dgn meriahnye makan2 kt Secret….Promotion jam 12-3 ptg shj….Promotion x tau sah sampai ble….

Lepas melantak we all pergi la ke tempat tujuan asal…Shop XES shoes la….Aku belasah la 2 pasang…Kesian Ayu x dpt cr saiz yg sesuai…aku lak nasib dpt tp kasut display ajer….Stok dah habis…Maknanya we all tau pasal sales nih lambat gak la ek……Cik CT belasah 2 psg sama gak dgn Ima Massy…..Ima Khu rilex cuci mata ajer….

Lepas tuh terus ke First Lady cr bj fav aku tuh…ada saiz tp cutting kt tgn besar dan panjang sgt…terpaksa la berputih mata ajer…tgk la if ada masa aku g cr kain then hantar jer kt tailor….huhuhu

Kt First Lady nih bole plak terserempak dgn Noraini Tumpang a.k.a Kitty…..Kawan from Kolej MARA Banting (KMB) then continue smp UTM..dak SEE..Dia rumet Yan..Aduhai teringat plak time zaman belajar sesama n stay back tgh2 mlm study bagai nk rak…..Dia jugala peneman time tgk citer Korea..time tuh aku layan citer Meteor Garden yg dak F4 berlakon tuh….fuh sadis gle 2 hari berturut2 melayan movie tuh….Dah berbesen dah air mata meleleh gara2 tg kciter tangkap leleh tuh….fuh lepas tuh tobat aku x layan lg movie korea or jepun nih..jenuh tahan bijik mata wei…Maklum la if dh start tgk mmg kena tgk smp hbs…Kalu x rasa mcm x sah ajer….huhuhu…Alahai Kitty

Rupanya si Kitty nih dah keje dah …kt TNB Jln Timur….huh bukan jauh sgt….jaga maintenance….aku pun x sempat nk berborak panjang lebar sbb masa x mengizinkan..dah time…kul 2 lebih…kena blk ofis..kang mengamuk bos tgk anak buah hilang…hahahaha….begini la gaya hidup di TM…penuh dgn mengular…..terutamanya aku..Asal free ajer aku mesti kuar punyer…suka g site….tu la dulu time aku mintak nk wat keje luar x mau kasi …skg terpaksalah sabar melayan kerenah aku yg suka kuar2 ronda bandar nih…hehehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: