Jom Heboh @ Putrajaya

Published May 17, 2010 by Qiss FendiYana

17  May 2010

Last Saturday, dgn penuh ke”excited’an aku n family nk kuar mkn angin kt KL nih…dah lama rasanya x pusing KL sejak dah berapa minggu hubby x dapat off day hr minggu….So kira nk bala dendam la nih.

Destinasi pertama we all pergi ke The Mines sbb arah tujuan sebenar nk ke Jom Heboh Putrajaya. So singgah sebentar di The Mines…sambil2 cr susu bb yg dah nk habis tuh…Then hubby kata nk belanja KFC Black Pepper plak…hehehehe…Ni yg best nih….Dah mkn KFC black pepper nih terus jer sakit perut..Aku bukan bole tahan pedas2 nih…apalagi cr ‘jamban’ la….x senonoh….

Lepas jer membeli belah kt Giant D’Mines tuh kami terus pegi Serdang, umah adik aku…tumpang solat jap…kang dah pegi jom heboh terus heboh solat aku….adik aku pun nk ikut gak…bole la….lagi ramai lg havoc…..Smp sana mak ai jauhnyer nk kena parking…nk jalan lg…tambah plak dgn panas berkelip2….sampai jer kt sana aku x nmpk plak jom heboh..Yg nmpk hanya Hari Belia….mana jom hebohnyer?

Pusing punyer pusing last2 jumper gak tp mmg hampeh…dah la kecik ajer dah tuh x der yg menarik…Hubby punyer la plan nk beli jajan RM10 kt sana…haram x der satu pun yg jual..yg ada Ali Cafe ajer….pastu Permata Hijrah….huhuhu…nyesal plak x beli jajan kt Giant tadi….Dah penat jalan utk benda yg hampeh, last2 we all amik keputusan BALIK… x padan meredah panas dan jln kaki jauh tp x der hasil….huhuhu….mmg sakit hati…

Dah tuh akibatnya balik umah, aku bb n hubby terbongkang kepenatan…Berlarutan smp keesokan harinya….Ahad aku tido memanjang…bb pun dok merengek nk kuar jln..argghhhhh…aku dah penat…nk rehat…Isnin keje plak…dah kesian tgk bb dok merengek last2 daddy n mummy terpaksa la jugak kuar…tp round Vista jer …sekadar amik hati bb….Luv u Honey!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: