Panas Di pagi Jumaat

Published May 21, 2010 by Qiss FendiYana

21 May 2010

Pepagi buta lagi aku dah sampai ofis…so dgn perut lapar aku masuk pantry bersama Ima Khu…..amik air panas then bubuh nescafe 3 in 1….sedap gle bau aroma kopi pagi2 cenggini…

Tengah dok sedap menikmati kopi tetiba Kak Ida masuk bawa makanan..Best gle…Ada roti and kudap2 drp Pangkor..Satay ikan and sotong…Aku pun balun la…dah nama perut tgh kelaparan…

Tik tok kejap Nik Fahmi plak masuk menyibuks…..Dia cam biasa la…selalunya bancuh teh tp pagi nih bancuh kopi dreamz aper ntah…Katanya utk lelaki sahaja..lantak ko la…

Tgh dok havoc berborak pagi tetiba masuklah insan yg kami hormati…Dengan mesra kami menyapa and say Hi, Good Morning…tp dijawabnya…”Ha, korang if korang nk kuar mkn lunch please ikut time ya…Jgn main sedap nk jer…if nk mkn lama2 n borak lama2 harap beli mknn kt bawah n mkn kt pantry sahaja..Jgn dok berlegar2 kt kantin lama2…”

Fuh lepas jer dgr ucapan selamat pagi tuh tersu aku faham yg we all kena SOUND…..Gle babas punyer scene….nmpk sgt org terhormat nih dah lama menjeruk rasa….Aper pun aku x amik port sbb dai mmg cepat skit menggelabah if Bos besar report pasal kelakuan staff dia….X bole rilex langsung…

Belasah jer la labu..Janji aku bahagia..Ko nk sound smp stereo pecah ker aper aku peduli aper..bukan ko yg bayar gaji..Pandai cakap jer…yang buat keje aku…korang org besar tau meeting sana sini hasilnya tarak…Chow….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: