Pelik La!!!

Published May 26, 2010 by Qiss FendiYana

26 May 2010

Smlm aku g site survey @ TTDI….Disebabkan project audited tu sikit ajer so dptla aku balik awal dr site….Dalam kul 12 dah habis keje..So melilau la kt One Utama…X der bende pun kt situ..Dah bosan aku blk..

Smp jer kt umah aku terus g amik si cilik tersayang…tgh dok lepak2 dgn bb tetiba walker bb bernyanyi riang…pelik la plak…Setahu aku muzik drp walker tuh dah rosak…tekan2 mmg x bunyi..tp kenapa ia berbunyi sendiri…Naik heran la aku!!!

Then ble mlm time aku tengah sedap beradu, tetiba walker tuh bernyanyi riang lagi…aku kira dalam 7 kali sehingga subuh…Setiap kali berbunyi mmg naik seram la..smp hubby pun dah panjat katil…huhuhu….takut la tuh….aku wat derk jer..mesti anak jin tgh main la tuh….hehehehe…

Betul ker anak jin yg main? Ntah la …Wallahua’alam

4 comments on “Pelik La!!!

    • Aku nih pun penakut jugak….Setiap kali benda tuh bunyi jantung berdegup rasa mcm nk pecah…. sentiasa doakan moga pagi cepat menjelang tiba….huhuhu….sampai satu tahap tido jer la…dah cx bole lari ke mana dah…hehehee

    • Tp sekarang dah x bunyi dah sbb dah cabut terus bendaalah tuh….lgpun bled ah masuk umah baru nih, kena lah elakkan bunyi2 pelik cenggitu…mengelakkan ketakutan di kala malam time hubby keje shift malam…..huhuhuhu

  • Leave a Reply

    Fill in your details below or click an icon to log in:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

    Facebook photo

    You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

    Connecting to %s

    %d bloggers like this: