Fenomena Cuti Sekolah

Published June 7, 2010 by Qiss FendiYana

7 June 2010

Hari nih bermulalah CUTI SEKOLAH……Maka dapatlah kita lihat beberapa perkara yang bakal berlaku sepanjang cuti sekolah ini.

1- Jalan raya kat KL comfirm akan lengang sedikit..Tp if kuar lambat sangkut jugak dalam jam tuh!!

2- Ofis akan sunyi…Meeting pun dah kurang and almost x der meeting pun..Sume staff cuti so saper yg nk g meeting…

3- Caterer akan kerugian besar sbb ble dah meeting kurang maka take up pun akan merosot la jugak!!!

4- Shopping Complex and mall akan sesak dgn manusia yg bawa anak2 berjalan2/bersiar2

5- Penjaga parking kt Offices akan melongo jer sbb dah kurang keter masuk parking..Parking company melambak lebih….huhuhu

6- Parking kt mall x payah citer la….pusing 10x belum tentu dapat parling lot kosong…Alamaknyer buang masa + minyak kat situ ajer.

7- Cinema akan tayang citer budak2 la…skg may b citer Shrek Forever After….Citer jiwang bole jalan…If tgk wayang time skg nih wat rugi jerk….Bising dgn budak2 dlm cinema(Bg yg bercinta sj)…

8- Booking hotel utk outstation? Alamatnya tido umah tumpangan jer la..tu pun if ada kosong..nasib la…

9- Theme Park mmg penuh dgn manusia x kira masa.

10- Duit gaji lagi cepat kering…Belanja besar tuh nk holiday….

11- Aku akan ada byk masa terluang sbb bos aku pun bercuti jugak…2 minggu tuh…bole balik awal ajer la…dah keje x dak….hahahaha…nk mengular pun best jugak….jgn jele Kitty!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: