Pose dah Ganti ker belum?

Published June 28, 2010 by Qiss FendiYana

28 June 2010

Hari nih dah masuk 16 Rejab 1431 Hijrah….X lama lagi menjelang la bulan Ramadhan….Perlu diingat pose tahun lepas dah habis qada’ ke blum?

Tanya soklan kt org macam la diri sendiri dah settle hutang tuh? Aku pun ada balance 13 hari lagi nk ganti nih…larat ke idak tuh perkara kendian..yang pasti try pose dulu….godaan mmg x payah ckp la…Asal aku start pose jer ada la yg mula tumbuh tanduk ajak aku buka pose….Haru!!!!

Kisahnya tahun lepas aku bersalin  24 Julai 2009…Makanya tinggal beberapa minggu lagi nk masuk Ramadhan…Jelas lagi nyata la aku kena makan di bulan ramdhan..Berpantangkan 2 bulan tuh….sah2 la hujung2 Ramadhan baru nk dpt pose..tuh pun tgk nasib..Bole dikira tahun lepas aku berjaya pose 5 hari sahaja…makanya tahun nih niaya nk kena ganti…huhuhu

Selamat mengqada; pose memasing…Jangan ingat pompuan ajer kena ganti…Lelaki di luar sana tuh x terlepas jugak…hehehehe

2 comments on “Pose dah Ganti ker belum?

  • Leave a Reply

    Fill in your details below or click an icon to log in:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

    Facebook photo

    You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

    Connecting to %s

    %d bloggers like this: