Berpantanglah dengan betul!!!

Published July 26, 2010 by Qiss FendiYana

26 July 2010

Dah 2 hari aku sakit belakang..Sumenye disebabkan selalu angkat barang berat termasuklah beban bb tersayang..akhirnye kesan tidak berpantang dengan betul dah timpa kau…sakit yang amat…tak tau nak gambarkan camne…

Ble g jumpe Dr. dapatlah ubat pain killer n vitamin urat….dia suh aku g mengutur dgn bidan….Ni sume kesan beban yang x tertanggung oleh badan…

Dr.suggest aku g jumpe pakar neuro sbb ni penyakit sume berkaitan dgn urat saraf…sabar jer la…

Lain kali lepas jer bersalin kenalah berpantang dgn betul…Rehat ajer…jgn gatal2 nk merayap sekeliling umah…

2 comments on “Berpantanglah dengan betul!!!

  • setuju sgt…. bila berpantang kena lah ikut kata org tua2….. Bak kata org… sekali bersalin 300 urat akan putus….. Anyway, Akak minta maaf sgt2 coz x sempat nak g besday party….. Coz ada hal keluarga. Nnt ada masa letak lah gambar besday girl….. Take a good rest…..

  • Leave a Reply

    Fill in your details below or click an icon to log in:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

    Facebook photo

    You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

    Connecting to %s

    %d bloggers like this: