Kesabaranku teruji

Published August 24, 2010 by Qiss FendiYana

24 August 2010

Sepanjang bulan pose nih, jadual aku mmg ketat gle….Siang kena pegi audit HSBB, mlm plak sibuk melayan si kecik dan bersiap sedia nk masak utk bersahur plak…Time berbuka mmg x larat nk masak…pegi kedai jer la…dah sehari suntuk berjemur tgh panas semata2 nk audit material and civil work yang TM claim utk Project HSBB nih…

Sepanjang tempoh berpose nih nk ajer aku berbuka…tak tahan beb berjemur tgh panas…dahag x yah citer la…lapar tuh mmg tolak tepi….nmpk plak cina2 yg keje kt area kilangtuh sedap jer meneguk air…si Melayu pun sama….2×5 jer…sama naik x pose jugak…jeles gle…hehehe

Harap2 aku akan tabah menghadapi bulan Ramadhan nih…Amin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: