Hari Raya Bakal Berakhir

Published October 5, 2010 by Qiss FendiYana

5 Oct 2010

Tanggal 8 Oct ni Aidil Fitri akan berakhir…Sedihnya…Tak puas beraya lagi….

Raya kali ni best sangat sbb aku dapat berjumpe ramai kawan2 lama samada dari sekolah Menengah sampai la skg….Kali aku semapt Jumpe Linda & Fuzah my ex roomate @ Maresma Qber….best gle…Fuzah dgn bb girl yg baru lahir last raya…Raya ke-4 kot….Linda plak ada citer best….KAwin dgn jiran Fuzah and dah jadi jiran Fuzah pun…Linda dgn gaya kelam kabut cam dulu2 tuh mmg x bole dipisahkan…anak teruna dia pun sebaya jer dgn anak gadisku….hehehehe…

Taya nih jugak dapat jumpe Aida my ex roomate@ KMB….lama gle x jumpe Aida…Aida ttp maintain cam dulu….skg dah jd cikgu dahhh…Profesion yg aku rasa sgt sesuai dgn dirinya…Moga dpt jumpe lagi lain kali….

Membe UTM ttp x dilupakan …kali nih g open house Huda and Husband @ Aman siara….First time aku masuk umah town house….mmg besar dan cantik…dr segi design mmg pelik tp cantik….Dpt jumpe Cik Moon and Husband Fitri… Diaorg nih dok kt area umah aku aje tp mmg x pernah terserempak kt pasar mlm etc….tp skg depa dah nak pindah pegi dok kt Kota Kemuning plak…sbb Cik Moon mengajar kt sana and dpt plak quarters….Suzie pun ada gak dtg opis…bg kad Kawin…17 Oct nih la….huhuhu…Insya Allah aku attend majlis nih…

Open House jiran pun happening gak…siap marathon lg…habis aku kena buli dgn diaorg…mentang2 laorg baru disakat nye aku nih….hampeh tul…tp jiran2 kt sini mmg best….

Itula citer raya aku, husband aku pun x leh dok diam seronok beraya…..hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: