Ingin tukar kereta tp……..

Published October 8, 2010 by Qiss FendiYana

8 Oct 2010

Niat di hati ingin tukar kereta tp byk pulak perkara yg membantutkan keinginanku ini…Huhuhuhu…

Niat di hati nk tukar kete.. Nk beli kete baru…tanya Mr.Google pasal macam2 spec keter yg berkenan di hati…tp ada jugak yg memberatkan hati ini…huhuhuhu

Nk kata sengkek tp x der lasengkek sgt..tp hal beli kete ni tetap bertandang di kotak fikiranku ini….bole bayar monthly installment tp takut plak in future nk kena guna duit plak…kang dibuat lawak kena emergency mau naya aku dibuatnye….huhuhuhuhuhu

Nk kata kete lama buat hal, x jugak…elok aje aku tgk…cume kekadang kete lama merajuk sbb aku utarakan nk beli kete baru depan dia…kalu aku jadi kete pun aku merajuk jugak…huhuhuhu

macam mana ni? nk jual ke x nk?ker wat investment dulu….beli tanah ker….touch up rumah dulu ke….cam ne nih?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: