TM CDMA

Published October 26, 2010 by Qiss FendiYana

26 October 2010

Hari aku dah try guna TM CDMA…mmg best la…internet free….bole online setiap masa…Tipon pun bole jadi modem…x payah lagi susah2 beli BB…Buang duit aje…even bole claim LHDN…hehehe

Sejak ada TM CDMA nih, aku sibuk dok FB je…sbb internet free…Lepas nih hubby ku x payah lagi membazir duit guna 3G….dah la Celcom charge mahal….Call ke fix line pun free…call ke CDMA pun free…tp kol ke mobile lain mmg kena charge la…TM pun nk wat duit gak…x kan sume nk free.

Sesaper yg ada CDMA gunakanlah dgn berhemah….Jgn amik ajer tipon tuh tp x reti nk manfaatkan…..chaos

5 comments on “TM CDMA

  • As-Salam,
    Saya pon ada CDMA set jenis sama ngan awak tapi tak tau macam mana nak setting utk on line.. bleh bagi sket tips/step2nyer ?? leh email saya..tq

  • Leave a Reply

    Fill in your details below or click an icon to log in:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

    Facebook photo

    You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

    Connecting to %s

    %d bloggers like this: