Gift Exchange

Published October 29, 2010 by Qiss FendiYana

29 October 2010

Rabu lepas 27th Nov 2010 PPM baut Gift Exchange lagi… Mmg best… Kali ada kelainan sedikit di mana our VP ND Pn. Asmawati pun join jugak event nih…. Selalunyer mmg beliau x amik port sbb bz yg amat kot…tp kali ni beliau menyokong penuh initiative utk merapatkan hubungan sesama bos dan pekerja yang disarankan oleh TM baru2 nih.

Makanan utk jamuan pun tajaan sendiri… We all baut collection and tapau Nasi Beriani Jelatek yang sedap hingga menjilat jari tu….mmmg sedap la…Lauk kegemaran mestilah kari kambing….Fuhhhh…tp aku mkn kari daging lembu aje..kambing tolak tepi….

Dalam acara nih macam biasa sume kena prepare hadiah RM10+++…so fair la…sume org akan dpt hadiah…Siap ada cabutan bertuah lagi….Moga next time aktiviti yang sihat ini akan diteruskan bagi mencapai objektif utama iaitu merapatkan silaturrahim sesama kami warga PPM.

Jom layan gambar…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: