RED day @ Kenny Rogers

Published January 12, 2011 by Qiss FendiYana

12 Jan 2011

Seperti yg aku n d geng rancang, we all nk pegi melantak @ Kenny Rogers sempena RED day @ Amcorp Mall..

Bagai lautan manusia berwarna merah….Aku n Imah chow dulu…Q utk order mknn….Smp dalam 12.30…time tuh mmg tgh sesak gle…Dalam hati dah give up…Ye la…ramai sgt n perut dah lapar…mmg x tertahan…tp kugagahi jua….

Hahaha…akhirnya dapat turn…order n tgu lagi utk dpt sit….10 min dapat sit terus la nk mkn…Service mmg tip top walaupun ramai gle org….aku rasa they dah panggang ayam semlm lagi….ahaks…ye la..hari biasa bole plak serve mknn lmbt….sbb tgh dok golek ayam dulu…hehehe

Dah kenyang makan mulalah berat bontot nk balik….jalan pun macam dok tgh seret btu bongkah tuuu….tp disebabkan jam pun dah tunjuk jam 2, kena la balik jugak…kang kena sembur dgn Madam….hua hua hua…

Next Year ada lagi…12 Jan pasti tiba….adakah aku akan sampai ke tarikh itu? wallahua’alam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: