Arrival @ Central Station

Published February 2, 2011 by Qiss FendiYana

2 Feb 2011

Kali nih travelling ke SP dan balik ke KL naik keretapi…huhuhu…Actually mmg dah selalu sgt travel naik train cuma belum pernah ke arah Utara…So rasa cam lain plak…hehehe.

Time kat Kedah mmg best la…dapat jalan2 n dapat gift mahal punyer…hehehe..Aisyah plak dapat experience baru tunggang Pedro…kuda yang nenek dia beli lor…mula2 takut tp ble dah try pujuk naik kuda tuh, terus Aisyah suke…kejap2 mintak nk naik kuda…yang penat mummynyer la….huhuhu…

On the way balik KL, mmg Aisyah Good Girl…x meragam langsung..senang sungguh…tido sepanjang jalan ditambah plak dgn sejuk aircond dlm train..mmg best gle la..lena x sedar n x teringat langsung nk bangun minum susu…

Even dah smp KL pun Aisyah still lagi di alam mimpi…Time beratur nk naik escalator terserempak dgn Puan Suzie yang baru balik dari Honeymoon @ Langkawi..I guess la…sbb dia ckp dia br balik dari Langkawi….Lagipun b4 this dah pegi honeymoon kt sana..so it is like 2nd honeymoon la….macam x biasa la plak….huhuhu

Naik cab kompem la kena sembelih pagi2 buta..tp x kisah pun janji dapat balik umah…mau tido…cover semalam punyer…tido dlm train cam x tido la gayanyer….

Dah amik kete kt car park TM, terus pecut balik umah…Suamiku langgar lampu merah..Sah la kena kejar dgn datuk…..Nasib x kena saman sbb dia tgk kad TNB n alasan balik kg tuh….hehehe…Selamat sposen….

Lain kali kenalah jaga sikap tuh….Skg kan OPS SIKAP…kena la berjaga2 utk elak kena saman..lagipun mmg kena patuh undang2 pun….x kira la time OPS ke x….Selamat memandu….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: