No more happiness in my Level

Published April 14, 2011 by Qiss FendiYana

14th April 2011

This week mcm dah jadi horror week dah…Sucks gle….Sbbnyer ada sorg manusia ini dgn sikap kera sumbangnyer ditambah dgn sifat dengkinyer menjadi barah kt tpt aku nih ha….punyer la dia sakit hati kt sume org last kena pulau la kt sume org…the best part is dia yg wat kacau bilau tetiba dai plak yang nk transfer..Ni mesti kes dah malu….hua hua hua..

Tu la..Allah bayar cash jer skg nih….Kad kredit dah x laku dah…Lain kali jgn cari pasal dgn org…Mungkin hari nih hari kita..bole baut sesuka hati tp ingatlah sesungguhnye org yng membuat kerosakan di muka bumi pasti akan terima balasan.. samada cepat atau lambat aje…dengan amaran atau tidak aje…

Moga Allah ampunkan dosaku dan dosanya. Kemaafan adalah yang terbaik.

Sekiranya manusia ini terbaca entry ini cepatlah sedar akan kesilapan anda itew…No heart feeling at all…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: