Family Holiday

Published November 29, 2011 by Qiss FendiYana

29th November 2011

Dah lama x menulis…rasa cam kekok plak nk mengayat…..

Lately busy sesangat sejak join Group Procurement nih… Hari2 dok menatap paper request for quotation…then sibuk dgn evaluation and approval seating…hari2 dok pujuk org kasi discount…..discount utk jimatkan belanja TM…..

Walaupun kepala otak berserabut setiap hari and almost x sempat pun nk enjoy my own life, tp happy sbb diri terasa macam dihargai. Bos happening and click pun x kurang jugak….seriously aku ckp dok kt Procurement mmg lain…environment mmg sengal…Kenapa aku kata SENGAL? sbb keje byk x terkira tp stress tuh manageable….We all ada date line and ada schedule yg pack tp no worries la….bole siap punyer…..I am the fast and furious person…ahaks…

Lagi satu aku rasa sbb org2 kt Procurement ni ramai yg accountant and social type….if dok Network Development mmg agak terkunci aku nih…sbb yg ada kt ND kan ramai engineer…So otak engineer nih lain skit….walaupun aku engineer tp aku bukan that type…sbb aku engineer rock!!!! x layan gaduh2 nih…nk gaduh punch terus…x payah main laser2  mulut….hahahaha…..

Alang2 dah penat bekerja, tiba masa utk lepak pulak…hehehehe..tp x sure nk g mana? budget pun nk kena jaga jugak….sejak PM umumkan bonus exec kena kurangkan dan bg lebey skit kt non exec, makanye kenala berhati2 skit dgn budget….hehehehe..

OK…will update lepas balik bercuti nnt….bunyi cam jauh je kan?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: