Jadual/ Carta Pregnancy – 99% Accurate

Published February 2, 2012 by Qiss FendiYana

Info ni disedekahkan oleh Pn.Sara yang teramat excited dalam hal-hal berkaitan kelahiran ni…Setakat ni calculation appplied mmg menepati fakta ini… Dengar ceritanya formula ini dijumpai oleh pakar kaji purba yang mengkaji sejarah Negara China…Zaman Dinasti mana aku pun x wat research lagi…yang pasti cendiakawan purba Cina menggunakan Jadual ini untuk menentukan jantina anak-anak mereka dia zaman dahulu kala….Patutlah org kata, Kalau nk belajar biarlah sampai ke Negeri China bukannye ke USA….itu pepatah dulu…Pepatah skg plak mengatakan,Kalau belajar biarlah sampai Form 5 jer…hua hua hua….tgk la remaja skg sume nk belajar setkat lulus SPM jer then sibuk g shuffle sana sini…Yang betul-betul nak belajar tu berapa kerat sgt…Kalau dah bole sambung belajar ke universiti pun x semestinya bole grad….sebabnya sibuk dok g clubbing sana sini then mabuk-mabuk..Kalu ada yang advance skit pun amik E,Ice etc…mmmmhhhh…tu la budak-budak zaman skg…Millenium….

Cubalah Check Sendiri
Cubalah Check Sendiri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: