One Step Forward….

Published June 22, 2012 by Qiss FendiYana

17th June 2012

Life is changing….

Masa aku muda remaja, life lain sgt….simple gle….

Pakai yg mana sempat…x reti langsung nk melaram…lagipun masa tuh mana ada cita2 lain selain dapat degree kan?

Lepas Grad, jiwa sedikit berubah. Dah beralih ke arah ladies madies gituh…Dah start pakai pakaian ladies, suka jewelerries, make up and thingy la kan…..Dah mula jeling handbags tp x de kekuatan untuk angkut handbags tuh….

Ble dah bercinta dan nak masuk alam perkahwinan baru la sibuk belaja nk belek2 handbags…hehehe…ni sume trick utk wat hantaran kawin.. sbb most yg letak kt atas dulang hantaran mesti ada handbag seketul…So haruslah aku nk jugak handbag kan…

Dah kawin beranak pinak ni, anak la plak jadi handbag….yang gagah lagi nk pakai pun buntil….hahaha..hari2 aku g keje bawak purse aku tu aje…Ble kengkawan tanya mana handbag, aku jawab je x suke pakai handbag…rimas….Ni la buntil rimau  and purse Mickey Mouse aku!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sekarang ble aku dah terjun ke dunia bisness ni, kena la pakai handbag…Byk benda nk dibawa….Kena bersedia anytime utk jumpe prospect…So kena la presentable….Maka beralih la aku ke era baru….Aku rasa kengkawan lain tentu dah maju ke depan..Sume dah pakai Channel bagai dah kan? Aku baru nk merasa Coach ni ha! Xtau la sesuai ke idak? Tak kisah la…Ada duit sume bole beli kan? X der duit melopong aje….

 

Ni sume kurniaan leaders kepadaku sempena Qualifier to Guangzhou….best kan ble berbiz dgn mentor yang sememangnye bagi fully support untuk kita terus berjaya….

Ya, mng diakui dah ramai yang mencuba untung merubah diri masing2 ke tahap yang lebih baik, namun berapa ramai yang berjaya mencapainya…Dah kaji selidik ke belum kenapa x berjaya? Adakah anda berada di atas trek yang betul ataupun dah tersasar jauh? Adakah halangan untuk berjaya itu berjaya direntangi dengan baik?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: