My Business Travel Log To Guangzhou – Day 2

Published July 17, 2012 by Qiss FendiYana

12th July 2012 (Day 2)

Badan lenguh2…..Argghhhh…Cam ne n????

Ni kena snap time geliat…hohoho..

 

 

 

 

 

 

 

 

Morning call around 7.30am….Breakfast time…Breakfast Menu at Rosedale Hotel not that bad…Kena la dgn jiwaku ini….Dengan penuh perasaan aku mkn bg kenyang…Karang nk burn kalori kan?

After breakfast , we all ke more or less like taman yg ada background cantik gle…Namanya x ingat…t nk kena check ape ke namanya….Bergambar bersama Bus L with theme- Blue…. Actually our color code for the trip are:

Day 1- Green as we are GLG (GREEN Leadership Group)

Day 2- Blue

Day 3- Yellow

Day4- Pink

Kat sini we all siap bershooting bagai artist la kan..Poyos!!!! The best part is ada org Cina record our gila2 scene ni…Come!

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Tghr cam biasa g mkn…lunch seperti biasa…Mknn yg almost the same….Just being vege!!!

Perut dah kenyang, not it show time…Ape lagi, Shopping lagi….This time kita pergi ke mall to shop branded hangbag…..Mmg happening la kt Mall ni….We all having a coffee breakat Starbuck, chillax there and have a make up shopping….Preparation for the Gala Dinner….hahaha..It GREEN Theme again!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Around 4pm, we all blk ke Hotel utk bersiap sedia…bermake up and dressing sakan ye!!!! Aku rasa sepanjang hidup ni, rasanya dah kali ke-4 aku kenakan long dress or more or less the same…..Exclusive utk functions penting saje…Sbb aku jarang sgt pegi dinner…bole gitu????

Tapi sekali dah pergi, x hingat nk balik pulak…TerOVER!!!!! hua hua hua….

Gala Dinner telah diadakan di Hotel Hilton, Guangzhou dihadiri oleh VIP dari Kedutaan. Dan Our Great Leader, CDm Hanis from Green Team telahpun diberikan penghormatan untuk memberikan ucapan sempena kejayaan kali ni….I am so admire of her…Setiap kali tgk dia mmg x berkelip mata ni…Orangnya cantik dan bijak of course.

Jom layan GLG jap…..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Actually after the Gala Dineer, Bus L ada shoot utk Guangzhou video….TUNGGU!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: