Still in Raya Mood

Published August 29, 2012 by Qiss FendiYana

29th August 2012

Today is my birthday… Love it!

Ok. citer pasal raya dulu….

Hari Raya Aidilfitri pun dah disambut…mcm2 updates dapat ble blk kg….Biasala ble dah lama x jumpe, maka banyak la gosip2 yang nk diceritakan…ada yang best didengar, ada yang x best…ada yg boleh dijadikan pengajaran, ada yang bole dijadikan sempadan..

Raya kali ni mmg bermakna sebab dapat menyambut hari raya bersama dgn hubby dan keluarga tercinta…Last year hubby kene  keje…Tahun ni amik cuti panjang nk balas dendam beraya kat dua2 belah..Balik kelate and Kedah..Janji bahagia…

Tahun ni satu2nya tahun yg aku x beli kuih raya..Sume buat sendiri…Saje je nk buat kelainan skit…

Kalau dah namanya raya, x sahla kalau x collect duit raya…Si kecil, Aisyah dapat collect byk jugak..tuh untuk simpanan SSPN…hehehe…

Aku plak dapat dua customer corset aku tuh..Kira duit raya jugak la…Ni yang best berbiz…bole la cover gaji yang bakal masuk lambat nnt….

Time nk pose dok sibuk bagai nak diet, jemputan iftar kat hotel pun byk kan? Nak kena jaga berat badan tkt over plak…Preparation utk time raya sbb sume nak berbody cantik dan slim, nak pakai baju raya meletops la!Susah jugak nak kawal nafsu ni…

Lepas raya pun tetap kena maintain….macam mana nak maintain if every weekend ada open house, every day plak ada open office….Mmg tak terkawal la diet tuh, hancus sume!

Caranya senang aje, pakai korset mesti bole kawal kadar pengambilan makanan tuh…SURE punyer!

CUBALAH!

Gediks2 di Hari Raya Captions!

 

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: