New Civic, New experience, New Look of WQS 3005

Published August 30, 2012 by Qiss FendiYana

30th August 2012

Alhamdulillah, akhirnya tempahan Civic kami dah ready…dah bole bawak balik umah dah!

Memang selama ni aku mmg aim Civic.. nak sgt drive Civic sbb Civic mmg kena dgn jiwa aku….

Akhirnya sempena birthday yg ke-30 aku ni, dapat jugak merasa a.k.a experience Civic inside and outside..

Mmg berbaloi la berbelanja ratusan ribu ringgit untuk keselesaan. Best sangat!

Lagipun kita mencari kekayaan hanyalah untuk dunia sahaja…Akhirat hanya bawa amal….Semoga aku bole istiqamah dalam memperbanyakkan amalan untuk dibawa ke sana…

Apepun thanx byk2 to my lovely Hubby yang sememangnya berusaha keras untuk dapatkan kete ni….drp usaha untuk trade in Persona sehinggalah ke hari ni, memandu bawak pulang ke rumah…

Aishah pun  x habis2 dok sebut ” Kete baru Ecah!”….. Sume x bole tutup mulut hari nih….Sengih memanjang…

 

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: