New Year of 2013

Published January 2, 2013 by Qiss FendiYana

Wowweeeeiii……..

Tahun Baru dah mula….Dah masuk hari ke-2 ponggg….

Esok dah 3hb, kepada yg telah melabur dalam ASB, bole la tgk dividen masing2… 8.90% (Dividen 7.75% + Bonus 1.15%)

ASB div

Kepada yg gile show Adam Hawa, nantikan episod2 terakhir ye…argghhhh…abang Haron…..

ah

Kepada yang tgh ternanti2 show JAUH, bersama2lah kita nantikan ek…Kita tgk saper jagoan yg sebenar hasil karya Aisya Sofea…Citer ni mmg one of my fav novel sbb minat membaca novel bermula dgn JAUH…gle best….

jauh

And recently i have tried Felinna Inchloss Lotion, yg ni pun awesome….mula2 tgk jer org pakai, was2 berkesan ke idak? ye la, produk kesihatan, kecantikan ni berlambak di pasaran….samada menjadi atau x aje…Masa aku try Premium Beautiful, produk berkesan kepada permasalahan yang aku hadapi, sume period pain, lenguh2 urat sendi hilang sejak menggunakan produk Hai- O ni..Then from there, i have embarked my young biz in Premium Beautiful….and now, here I am….still marketing the awesome product…So as felinna….since aku yg rasa kehebatan felinna and kesannya yg positif, then i highly recommended this product to all ladies out there yg bermasalah perut buncit, paha menggeleber besaq, dan segala yg x firm tuh silalah hubungi me myself, Rose aka Chena (013-3548254) utk tempah set anda…x mahal pun…sama cam harga loreal cream ajer….

felinna

Ni baru sikit, kalau nk diceritakan semua mmg fengsan la erk….sbb masing2 ada cerita sendiri utk tahun mereka….so as mine….hopefully this year will bring more lucks to me….Amin Ya Rabbal Alamin….

Luv ur body to serve u for years………

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: