Vaseline Intensive Care

Published March 16, 2013 by Qiss FendiYana

Dulu mmg x pernah kisah pasal kulit kaki yang akan kusam, keras dan pecah2… Ingatkan hanya terjadi pada orang yg dah tua…rupenyer tak!!!!!

Muda ke tua ker bukan isunyer, tp macam mana taking care of it…selalunyer bile kulit kaki keras, mulalah kaki berbau, lenguh2 dan sebagainye…aper lagi? Kena la cari tempat rawatan kaki…bukan murah seh kalau g rawatan mcm tuh…kena plak follow up kerap mmg kering la poket gua….

Nak dijadikan citer, satu hari ada aunty ni dia g beli vaseline byk gile kt watson…aku pun tanyalah nak wat ape byk? Dia ckp utk rawat kulit kaki yg keras dan pecah…dia tunjukla kaki dia yg dah cantikctuh…kulit kaki dia nmpk cam pink, compared dgn aku yg color putih tuh…nampak sgt kulit dia sihat…

Maka tibalah tempoh percubaan utk aku…kot2 la menjadi….x payah lg g kedai kaki tuh….buang duit dan segalanya la…salah siapa? Salah sendiri yg malas nk jaga diri….hehehe

Sejak pakai vaseline, kulit kakiku mula nmpk cam dah nk recover…kulit kasar terkeluar sendiri and dah start nk nmpk cam pink…..akanku teruskan usaha murni ini…amin

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: