Manager call plan

Published March 19, 2013 by Qiss FendiYana

Ya allah…permudahkanlah semuanya…rabbi yassir wala tuassir…..amin…

X tau la utk ke kali ke berapa dah aku attend interview…setiap kali pegi jer aku mesti tolak….rela aku tolak sblm kena tolak….wat a trauma kan????

Bukan ape, aku rasa aku cam x berapa cukup ilmu di dada umtuk menghadapi tawaran kerja2 yang aku rasa boleh susahkan aku….nmpk sgt cam aku x leh terima tamparan kan???? Of course la…sape sanggup kena tampar free cam tuh….hehehe

Am praying to myself to take the challenge…

sometimes am feeling myself is clueless, blackout memanjang especially when interact with wise people…am feel like a dumb to be around them…ker aku mmg dumb??? Huh….what the helll…..

For this time, whether like it or not, i have to break thru the wall…i wanna be upgraded….be beyond my expectation….go go away low esteem….

Actually aku pun x pernah apply for this post, somehow they like to invite me…may be to fill up my slot of experiences…i hv many experinces what???

In my mind rite now, flip flop…..i dunno what to rehearse…..so how am going to practice the speech etc….

Ya allah, give me the strength….terangkanlah hati aku ni….amin….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: