Pemanggang ikan ajaib

Published March 22, 2013 by Qiss FendiYana

Hari ini dalam sejarah….dah lepas body masage pagi tadi, dengan penuh semangat la encik hubby hantar pegi ofis…on the way tuh singgah breakfast sekejap….tetiba encik hubby berkata,” yang, kita pasang aircond kt bilik atas nak..then kita pasang kipas bilik tengah then buat wiring utk pasang lampu kt luar dapur…”

Me in full zest kata okey…ble nk embark project? Encik hubby pun bagi pelepasan untuk pasang hari ni sbb next week dah nk blk kg…so dah x de masa sgt nk layan benda2 hias2 umah ni….

Apelagi, Bos saya mintak urgent leave…hokey…..hahaha…

Dah la keje melambak kt ofis….my staff plak dah cuti….saper yg nk settle sume keje2 tertunggak tuh……ape bole buat? Postpone ke next week aje….hahaha

Dh siap beli barang utk bilik2 itew…now its time to make up bilik….lalala…t kita share gambor ek…

But now nk share hasil drp pemanggang ajaib ni..khas utk wifey yg nk save masa dab bijak mcm i….opppssss sorry terlebey sudah!!!!

Tadaaa…….ayam masak ape ntah…yg pasti i blended all the ingredient yg ada dlm peti ais itew….halia, bawang 3 beradik, serai, cabai, black and white pepper and sos tiram….

20130322-135451.jpg

20130322-135459.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: