Tema mickey mouse – sedondon

Published April 21, 2013 by Qiss FendiYana

Hehehe…saje bergaya dgn berpakaian sedondon….gerek sey…….

Seronok plak ble outing mcm ni….dah lama x dibuat keje cam ni…mau berjela mata meleret ke arah kami sewaktu mengukur tapak Giant Kinrara tadi…hehehe…

Apepun Peace No War!!!

20130421-174046.jpg

Daddy tgh pakaikan kasut utk daughter kesayangannyer…

20130421-174055.jpg

Terpaksa snap syok sendiri sbb x der org nk tolong amikkan gambar, actually mmg kami bertiga jer…hehehe

Yang pasti, baju kami bertiga ni kami beli dgn jurah kt Amcorp Mall…kat situ, mmg sentiasa ada jualan gudang from everywhere, Disney especially….ori ker idak itew kena tanya penaja…ambe beli aje janji murah dan menarik…barang import ke idak itew belakang kira…customer mesti nk yg terbaik kan???

Kt Amcorp juga ada banyak barang antik utk dimiliki…why don’t spend you time there? Sure pokai nnt….harus ingat bawa cash yg minimum ajer, tkt terover spend…hehehhe….anyway ATM berlambak incase you all terover excited shops there….

Chaos!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: