Ronda kompleks pkns shah alam

Published April 27, 2013 by Qiss FendiYana

Salam all…

Hehehe…hari ni my hubby dah janji nk bawa i gi kedai Emas Sri Pinang semepena harga emas yg mula merudum ni…mungkin harga emas akan murah sepanjang kempen pilihanraya ni…lepas ni harga emas mungkin akan naik la kot….hehehe…kita kena tanya penganalisis la plak ek…

So we all decided to go to Kompleks PKNS Shah Aam sbb kt sini ada kedai emas sri pinang ni…nk meredah Semua House Jalan Masjid India mmg i tak sanggup….huhuhu…mesti ramai yg amat…nak berkunjung ke Cawangan Kajang cam rasa rugi sbb keesokannya we all nk g pasang skirting Civic kat area Semenyih….actually the best cawangan is kt Shah Alam la…dekat pun dekat kan?

Kt kompleks tuh ada lebih kurang 6-7 kedai emas…sume jual harga RM160/gram…ada satu kedai tu, kedai emas Nasaruddin jual RM155 tp design mmg out la…mungkin sbb dah byk g habis so tinggal yg dah x berapa nk cantik…tp dah mmg niat nk g kedai emas sri pinang, so we all terus menuju ke sana la…. Hah! Ambik Engkau! Mmg gelap mata sekejap….pilih punyer pilih i decided to buy disco necklace with pendant…pendant bentuk timba..okey kot….then i decided to buy another pendant bentuk grapes….mmg nice….total amount RM3,000 aje…x per, cik abang bayar…ahaks….

20130427-224949.jpg

20130427-225027.jpg

Loket yg menawan hati i okey…you all mesti ada taste sendiri…kan???

Okey then we all pusing2 sekitar kompleks…biasala kat sana mmg banyak jual baju…tetiba si Dr. Salsabila ni berkenan pulak dgn pyjama ni…haruslah beli kan???

20130427-225235.jpg

Dr. Salsabila with her nice pyjama..mmg x bole lari drp tema Mickey Mouse dia tu ha….

Then i singgah kat Stokis Hai-O hantar repair girdle customer…kan korset PB mmg life time warranty…it takes 2 month to be ready dear….shall wait yar… Alang2 dah sampai i beli PB wash and Sabun Marine yg dah dikirim oleh customer…ni sume hot items…mmg laris sesangat…ape khasiat sabun ni…. Ha!! part ni best..tp i akan citer kt lain entry…sbb entry kali ni nk citer EMAS aje…ahaks….

20130427-225640.jpg

Saje jer publish gambar kasi intro skit… Sabun ni bagus untuk sental DAKI yg dah berkarat kat celahan badan kita…i pasti u ols bole identify kt mana kan???Hehehe

Apapun outing seharian hari ni mmg best….sampai umah aje kita continue body massage dgn Kak Umi…mmg best la….murah ajer…RM35 service satu badan…if u ols tinggal kt Puchong Kak Umi bole service kat umah aje..kan jimat…tgk tu org Indon pun bole dapat bisnes baik punyer…bayangkan satu hari dia urut org seramai 10 org…cer kira berapa pendapatan dia sehari…. Datang umah customer kayuh gerek or basikal jer beb….

I tersangat kagum dgn semangat mereka yg bertungkus lumus di negara asing…tp kita berhunus sesama sendiri di bumi sendiri…sadis ler….

Out of topic skit…

Apepun i sempat tangkap cik siti yg gigit botol sunquick… Huh!! Rupenyer diaorg pun berpesta dgn air sunquick…betapa curleassnyer tikus2 kat rumah i ni… Sakit hati!!

20130427-230302.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: