Mummy, rantai Aisyah dah buruk la!

Published May 2, 2013 by Qiss FendiYana

Mummy, rantai Aisyah dah buruk la!!!

Statement ni Aisyah wat kuar time Daddy elikan rantai leher baru kat mummy last week… Dia pulak terketaq2 nak tukaq rantai jugak…. So anak mummy!!!!

See pose dia yg gediks ni.. Seronok sgt dapat rantai leher baru… Rantai leher lama dah trade in sbb dah hilang rupenyer… Asyik kena gigit dgn si Aisyah ni…

20130502-205906.jpg

Aisyah poyo!!!

20130502-205938.jpg

Candid her cute pose!!

20130502-210011.jpg

Tgh show off dgn rantai baru..lip lap….lip lappp…. Mummy lap u sayang!!!

20130502-210108.jpg

Ni ler nama kedai emas bos ambe…promote skit!

20130502-210214.jpg

Yg ni lagi clear alamat kedai…kt KB okey…Kota Bharu…. So sesape minat bole la tgk2 kot2 ada yg berkenan… If dok kelate bole terus g kedainyer.. If dok KL, bole la msg me… Will share the no tipon tokey, En. Hazman Hazimin….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: