Day 4: what the hell? Teringin air teh je pun!

Published May 22, 2013 by Qiss FendiYana

Salam semua,

Bole pulak teringin nk minum teh ais hasil tangan En. Suami di kala malam yang kelam…huhuhu…

Walaupun ambe tau En. Suami tuh bukan pandai pun buat air, tapi dah teringin kena la request kan?

Nampak gaya cam sanggup, Siap g masak air bagai.. Ble air dah masak panggil kia jugak utk ajar bancuh… Tp ambe ni bukan teacher’s type…mmg hancur if nk mengajar org…bukan x pandai nk ajar tp ambe kurang sabar… Baik buat sendiri drp tgk org lain bukan x seperti yg kita jangkakan….

Ble dah ajar, terasa cam ergh! Takkan nk buat air teh pun x reti…. Terus naik hangin la En. Suami ble kena tegur cenggitu…hahaha…mmg mulut longkang…..

Tak pasal2 jadi drama bersiri pulak kalau ambe tarik muke jugak..terpaksa la sejukkan diri… Dah sape suh mengidam tgh mlm buta cenggitu… Sabor aje la…

Tapi En. Suami tetap romantik, dibuat air milo yg x sedap sbg pengganti air teh gawat tadi…. Hehehe…ok la drp x dpt pape kan?

Hari ni, pepagi lg sampai ofis terus g cari air teh sbb smlm dah kempunanan…

Wallah!

20130522-082720.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: