Today’s check up——- excited to have lil bb again!!!

Published December 27, 2013 by Qiss FendiYana

Hari check up lagi….

Alhamdulillah bb ada progress tumbesaran…berat bb dah gained from 406g to 678g today…after 3 weeks period….

But mummynyer plak yg berat x naik since last 9 weeks check up….maintain 57.2kg…..rasanya penimbang rosak kot…huhuhu

Walau apepun, am not ready to deliver my bb early from the expected date…dah cukup scarry ble WQS lahir premature 32 weeks…kena tahan dalam wad almost 1 month….penat menunggu WQS discharge…

So this time pun, hopefully new WQS bole lahir dgn normal dan cukup bulan…tp from today’s observation, mcm ada tanda2 nk deliver premature jugak….cepat pening ble termakan mkn sedikit masin….bb dok kat bawah memanjang….asyik sakit perut dan kejang memanjang…perut pun dah berenti me ngembang…dan mcm2 lagi la…

Yg pasti hari ni gula naik lagi, sbb mkn yogurt bliss dan kek pisang yg sedap tuh…kekononnyer nk ikut nasihat Doktor not to skip breakfast or any meals, last2 terlebih sudah… Now nk kena control sblm kena tahan kt sepital….

Berita yg agak best hari ni, My new WQS kemungkinan besar gegurl….tp belum rasmi lagi…..hehehee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: