Berpantang sambil bercuti

Published March 9, 2014 by Qiss FendiYana

Alhamdulillah… My hubby ajak teman dia g outstation kt Cameron Highlands… Best best… I like this place…

Sepanjang 4 days kt sana, x byk sgt jenjalan… Byk rehat kt bilik aje… Sbb keadaan kesihatan yg x mengizinkan aku jenjalan sakan… Kalau sihat walafiat rasanya setiap pelosok ceruk aku terokai…. Tapi dlm sakit bole la layan shopping utk ipar duai dan anak sedara kan?

Since dah pergi CH berempat, my hubby, adik iparku dan anakanda kesayangan, Aisyah makanya terpaksa stay kt bilik besar la… We all menginap kt Hotel de la Fern kat Brinchang… Penginapan mmg tip top..i like!

Sepanjang dok sana, operasi memerah susu utk Qaleeda ttp berjalan spt biasa… Tp agak kecewa sbb peti ais yg ada kt hotel ni mmg x sejuk… Mentang2 la CH mmg dh originally sejuk jd sume kena cut la.. No air cond.. No fan… No gas for the fridge…sume NO… Original okey!

Makanya terpaksa la melupuskan EBM aku tuh… Bayangkan utk tempoh 4 hari aku bole hasilkan 12x180ml…. Byk tuh… Sume masuk sinki aje…. Niat di hati nk bg kt bb ble singgah kt hospital on d way blk nnt, tp terpaksa la dikuburkan…. Bukan rezeki….

Biasalah x semua yg kita plan berjalan lancar kan? Anyway, aku enjoy percutian kali ni walaupun x dirancang…. Syukur…

image

Amalina

image

image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: